info@plasztik-kartya.hu    |  +36 1 302 4235  |   Facebook
 

Mi a plasztikkártya?

A plasztikkártya egy PVC (műanyag alapanyagú kártya) általában bankkrártya, vagy névjegykártya méretű, de ezektől eltérő méretben és formában is gyártható kártya.

 
 

VIP kártya, exkluzív megoldások

Az egyedileg megtervezett grafika és a masszív műanyag hordozó felület összhatása teszi a plasztik kártyát egyedülállóan különlegessé. Az fém alapú direkt színek (arany, ezüst) használatával a kártya igazán stílusos, elegáns lehet.

 

Belépőkártya

Tapasztalataink azt mutatják, hogy jelentősen megnövekedett az érdeklődés az igényesen elkészített plasztik kártyák iránt. A plasztik kártya egyedülállóan exkluzív módon képviseli Önt vagy cégét, vállalatát.

Széleskörű felhasználhatósága, praktikus kezelhetősége és időtállósága teszi a plasztik kártyát egyre népszerűbbé mind az üzleti, mind a magánszférában.

 

Belépőkártya

A VIP kártya az egyik legkeresettebb termékünkké vált. A Klubok, rendezvények törzsvendégei, illetve illusztris meghívottjai számára készített exkluzív kivitelű, aranyozott, dombornyomású plasztik kártya minőséget, bizalmat és magabiztosságot sugall.

Lehetőség van a kártya biztonságossá tételére mágnescsíkkal, hologrammal, aláírással és fényképpel. A lehetőségek listáját megtalálja a Mi a plasztikkártya? oldalunkon.

 

« Vissza a kezdőlapra

plasztik-kartya.hu www.plasztik-kartya.hu | info@plasztik-kartya.hu | +36 1 302 4235
       Utolsó frissítés: 2011. 02. 10.