info@plasztik-kartya.hu    |  +36 1 302 4235  |   Facebook
 

Kapcsolódó Termékek

A plasztikkártyák sokrétű felhasználhatóságából adódóan különféle kiegészítő eszközökre lehet szüksége. Bemutatunk itt néhányat, ha további kérdése van a termékekkel kapcsolatban, keressen meg minket.

 
 
jojó

Jojó

Kihúzható (rugós) kártyatartó szerkezet általában fém szállal rögzíthető rá a kártya, hatalmas előnye a nyakpánttal szemben, hogy nem fix hosszúságú a „zsinórja” ezért esztétikusabb. Kiegészíthető kártyatartóval, csipesszel stb.. igény szerint logózható.

jojó

Csipesz

Kártyatartóra vagy közvetlenül a kártyára rögzíthető csipesz, ez utóbbi megoldásnál a kártyán lennie kell proxy lyuknak (természetesen a proxy kártyán van ilyen...) a kártyák rögzítésének legegyszerűbb módja. Számtalan kivitel létezik pántos, öntött, farkas fogas, patentos, tépőzáras, stb...

jojó

Kártyatartó

A kártyatartó célja, hogy megóvja a kártyát illetve könnyebbé tegye a használatát, hasznos kiegészítője lehet a nyakpántnak. Alapvetően műanyagból készülnek merev, vagy rugalmas kivitelben.

jojó

Nyakpánt

Általában céges belépőkártyák tartozéka, számtalan kivitel és hozzá kapcsolódó kiegészítő (karabiner, csatos karabiner, egyszerű csipesz, biztonsági csatok, stb..) létezik. Igény szerint logózható, vagy egyedileg gyártható szitázással, 4 szín nyomtatással vagy hímzéssel.

plasztik-kartya.hu www.plasztik-kartya.hu | info@plasztik-kartya.hu | +36 1 302 4235
       Utolsó frissítés: 2011. 02. 10.