info@plasztik-kartya.hu    |  +36 1 302 4235  |   Facebook
 

Mi a plasztikkártya?

A plasztikkártya egy PVC (műanyag alapanyagú kártya) általában bankkrártya, vagy névjegykártya méretű, de ezektől eltérő méretben és formában is gyártható kártya.

 
 

Belépőkártya

Az egyik legkeresettebb felhasználási kör a belépőkártya, a professzionális és esztétikus igazolványok, amelyek akár elektronikus adatokat is tartalmazhatnak.

 

Belépőkártya

Tapasztalataink azt mutatják, hogy jelentősen megnövekedett az érdeklődés az igényesen elkészített plasztik kártyák iránt. A plasztik kártya egyedülállóan exkluzív módon képviseli Önt vagy cégét, vállalatát.

Széleskörű felhasználhatósága, praktikus kezelhetősége és időtállósága teszi a plasztik kártyát egyre népszerűbbé mind az üzleti, mind a magánszférában.

 

Belépőkártya

A plasztikkártya által adott a lehetőség egy személyre szabott, beléptetőrendszerhez igazított vállalati és klubtagsági belépőkártyára, egyedi tervezéssel, illetve a megrendelő által hozott grafika alapján is.

Egyedülálló azonosító felület, melyen személyes adatok mellett cégéről is közölhet információkat.

Lehetőség van a kártya biztonságossá tételére mágnescsíkkal, hologrammal, aláírással és fényképpel. A lehetőségek listáját megtalálja a Mi a plasztikkártya? oldalunkon.

 

« Vissza a kezdőlapra

plasztik-kartya.hu www.plasztik-kartya.hu | info@plasztik-kartya.hu | +36 1 302 4235
       Utolsó frissítés: 2011. 02. 10.